ANTTI RAILIO

Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras Maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Vuonna 2019 Antti Railio teki vahvaa soolouraa ja julkaisi soolosinglen ”Sun jälkeen routaa”. Saman vuoden marraskuussa hän julkaisi odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin. Vuoden 2020 yhdessä JP Leppäluodon kanssa tehdyn konserttisalikiertueen yhteydessä Antti julkaisi tuoreimman albuminsa, joka kantaa nimeä ”Ikuisuus”. Rauhaa ja lämpöä huokuvan levyn mahtipontiset, mutta maanläheiset laulut luovat kiireetöntä tunnelmaa arjen hektisyyteen. Antin odotettu uusi single “Vahvoja sydämii” julkaistiin syyskuussa 2023 ja hän lähtee sen tiimoilta toistaiseksi viimeiselle joulukonserttikiertueelleen marraskuussa 2023.

Antin syvällisen pehmeät tulkinnat ja vahva läsnäolo ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia suomalaisia. Intiiminä duona, triona tai kokonaisen bändin kanssa esiintyvä Antti kiertää vuosittain ympäri Suomea koskettaen yhä useampien ihmisten sydämiä.

WORLDWIDE MANAGEMENT & BOOKING IN FINLAND
Kari Penttinen
kari@masterevents.fi
PRODUCTION IN FINLAND
Minna Rahkola
+358 50 472 9012
minna@masterevents.fi