Block Buster julkaisi uuden singlen nimeltä Out In The City

Tinkimätöntä hard rockia soittava Block Buster on ehtinyt uransa aikana kiertää Suomea ristiin rastiin ja esiintyä niin Tuskan päälavalla kuin Bon Jovin lämppärinäkin. Yhtyeen esikoisalbumin odottelu on pitänyt fanit nälkäisinä, mutta pitkä odotus palkitaan pian, kun debyyttilevy ”Losing Gravity” julkaistaan 13. syyskuuta. Nyt kuopiolaisnelikko julkaisee kesäkuussa päivänvalon nähneen ”Move”-singlen seuraajaksi levyn avausraidan ”Out In The City”.

Block Busterin jäsenet kertovat:

Tulevan debyyttilevyn toinen single ”Out In The City” on tietyllä tapaa kuin synthwave-biisi rokkibändin soittamana. Lähes koko kappaleen läpi kulkeva komppikitaran rytmiikka pohjautuu hyvin pitkälle kyseisessä genressä paljolti käytettyyn synabassopulssiin, joka luo mielestämme tässäkin tapauksessa biisille sopivan painostavaa tunnelmaa. Lyriikat ovat myös erittäin cyberpunk-henkiset ja maalailevat synkkää ja dystooppista kaupunkimaisemaa.

Italialaisen Frontiers Music Srl. -levy-yhtiön kiinnittämä Block Buster julkaisee vauhdikkaasta ”Out In The Citystä” myös perinteistä poikkeavan lyriikkavideon:

Koska ”Out In The City” on näistä edellä mainituista aineksista rakennettu, ei meillä tietenkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kappaleelle asianmukainen ’lyriikkavideo’ yhteistyössä virtuaalitodellisuuteen (VR, virtual reality) sekä laajennettuun todellisuuteen (AR, augmented reality) erikoistuneen Eligo.Liven kanssa. Kyllä, videosta on pian saatavilla myös oikeat VR- ja AR-versiot!

Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Booking:
Sami Silvennoinen
sami@masterevents.fi
Kari Penttinen
kari@masterevents.fi