Merta julkaisee uuden odotetun albuminsa ”Virta” 5. huhtikuuta 2024 ja lähtee sen tiimoilta Suomen-kiertueelle! Albumin nimeä kantava kiertue alkaa Helsingin On The Rocksista perjantaina 12. huhtikuuta ja päättyy Kouvolan House Of Rockiin 27. huhtikuuta 2024. Liput ovat myynnissä maanantaina 12. helmikuuta kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Nyt se tulee! Nimittäin meidän kolmas albumi, joka kantaa nimeä Virta. Albumilla on meille bändinä ihan hullun suuri henkilökohtainen merkitys. Tää levy kuvaa muutoksen tuulia, ahdistusta, onnen huutoja, epäonnistumisia, suuria onnistumisia, mutta ennen kaikkea ystävyyttä sen jokaisessa muodossa. Kaiken tämän päälle me lähdetään omalle kiertueelle ensimmäistä kertaa! Joten me kutsutaan teidät kaikki meidän mukaan kevään kiertueelle fiilistelemään livemusaa ja juhlimaan uutta ”Virta”-albumia. Nähdään keikoilla!”, yhtyeen keulakuva Juhis Kauppinen fiilistelee.

Suomenkielistä vaihtoehtorockia ja -metallia esittävä Merta yhdistelee musiikissaan tarttuvia melodioita häpeilemättömiin pop-kuvioihin, jotka tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille. Vuonna 2017 alkunsa saanut yhtye tunnetaan aktiivisesta julkaisutahdistaan, kovasta keikkakunnostaan ja energisistä livevedoistaan.

VIRTA Tour 2024

12.4.2024 On The Rocks, Helsinki
13.4.2024 Nirvana, Turku (liput vain ovelta keikkapäivänä)
20.4.2024 Hönö Baari, Tampere
26.4.2024 Shed, Järvenpää
27.4.2024 House Of Rock, Kouvola