Brother Firetribe palaa keväällä keikkalavoille. Syksyllä 2023 alkanut suosittu ”Band on a Mission” -nimeä kantava kiertue jatkuu huhtikuun 5. päivä Tampereen Olympia-korttelista ja päättyy 4. toukokuuta Helsingin rockpyhättöön Tavastia-klubille. Liput ovat myynnissä maanantaina 29.1. kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Aivan mahtavaa päästä jatkamaan keikkailua Suomessa tien päälle “Band on a Mission” -rundin puitteissa. Erityisen nastaa on vierailla paikoissa, missä ei syksyllä käyty. Talvi on mennyt uutta levyä valmistellessa ja uusi sinkku tuleekin sopivasti ennen kevään keikkoja. Ihan parasta!”, kommentoi yhtyeen solisti Pekka Heino.

Kotimaan suurimmilta rock-klubeilta ja useiden festivaalien lavoilta tutun Brother Firetriben yli 20-vuotiseen taipaleeseen mahtuu lukuisia albumilistojen huippusijoja ja täysiä keikkasaleja läpi maan. Suursuositun hard rock -yhtyeen toistaiseksi viimeisimmät sinkkujulkaisut ”Man On A Mission” (2022) ja ”Just Another Night” (2023) saivat faneilta ja kriitikoilta loistavan vastaanoton.

Band on a Mission – Spring Tour 2024

5.4. Olympia-kortteli, Tampere
6.4. Teatro, Logomo, Turku
12.4. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
26.4. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
27.4. Sawohouse Underground, Kuopio
4.5. Tavastia-klubi, Helsinki