Metalliyhtye Psycheworkin odotettu kolmas albumi ”Spark of Hope” julkaistaan 29. syyskuuta 2023 ja yhtye lähtee sen tiimoilta Suomen-kiertueelle. Albumin nimeä kantava kiertue alkaa 8. syyskuuta Turun Apollosta ja päättyy Tampereen Hönö Baariin 3. marraskuuta. Liput ovat myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Nämä ovat ilon päiviä! Psychework täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sitä saadaan juhlistaa uudella albumilla ja kiertueella. Musiikillisesti uusi albumi ”Spark of Hope” on edeltäjäänsä monisyisempi, melodisempi ja ehkä jokseenkin raskaampi, ainakin soundillisesti, unohtamatta tietenkään isoja äänimaisemia ja orkestraatioita. Odotamme innolla, että saamme sen teille pian tuoda esille, myös livenä”, kommentoi yhtyeen solisti Antony Parviainen.

Psycheworkin lämmittelijänä Kuopion Ottopojassa, Jyväskylän Lutakossa, Lahden Ravintola Torvessa, Äänekosken Bar Hurmoksessa ja Tampereen Hönö Baarissa nähdään melodista metallia soittava Scars of Solitude. Yhtye avaa illan myös Helsingin On The Rocksissa, jossa esiintyy lisäksi power metal -yhtye Dreamtale.

Spark of Hope Tour 2023

08.09. Apollo, Turku
15.09. Ottopoika, Kuopio * (ennakkoliput ravintolasta)
16.09. Bar 15, Seinäjoki (ennakkoliput ravintolasta)
22.09. Lutakko, Jyväskylä *
23.09. Ravintola Torvi, Lahti *
06.10. On The Rocks, Helsinki *+
27.10. Bar Hurmos, Äänekoski *
28.10. Meara Klubi, Pori (ennakkoliput Porin Levykaupasta)
03.11. Hönö Baari, Tampere *

Support: * Scars of Solitude + Dreamtale