Hyvästi lockdown – täältä tulee rockdown.

Melodisen hard rockin kotimaiset tähdet Brother Firetribe ja One Desire lähtevät kauan odotetulle yhteiselle Suomen-kiertueelle maalis-huhtikuussa. Molemmat yhtyeet soittavat iltojen aikana täysimittaiset keikkasetit.

Kaikkiaan kahdeksan kaupunkia kattava kiertue käynnistyy Lahden Möysän Musaklubilta 12.3. ja päättyy Seinäjoen Rytmikorjaamolle 9.4.2022. Lauteet lämmittelee Porin hard rock -tulokas Rust n’ Rage.

Brother Firetribe on vuonna 2001 Keravalla alkunsa saanut rockyhtye, jonka 2020 ilmestynyt viides albumi ”Feel The Burn” viimeistään nosti bändin suomalaisen AOR:n raskaaseen sarjaan. Yhtye on tehtaillut vuosien varrella lukuisia hittejä, kuten ”For Better or For Worse”, ”Heart Full of Fire” ja ”Thunder Rising”.

Pysäyttämätön hittikone One Desire on saanut kahdella albumillaan laajaa huomiota Suomen lisäksi ympäri maailman. André Linmanin yläilmoissa liitävä ääni yhdistettynä Jimmy Westerlundin hunajaisiin kitarasooloihin on kombo, jota ei vain voi vastustaa. Kappaleista ”Hurt”, ”Apologize” ja ”After You’re Gone” tunnettu yhtye valmistelee parhaillaan uutta musiikkia.

BROTHER FIRETRIBE + ONE DESIRE
Finnish Co-headline Tour 2022

Support: Rust n’ Rage

La 12.3. Möysän Musaklubi, Lahti
Osta liput tästä!

To 31.3. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Osta liput tästä!

Pe 1.4. Sawohouse Underground, Kuopio
Osta liput tästä!

La 2.4. Tullikamarin Klubi, Tampere
Osta liput tästä!

Ke 6.4. Tavastia-klubi, Helsinki *
Osta liput tästä!

To 7.4. Utopia Club, Turku
Osta liput tästä!

Pe 8.4. Kulttuurikuppila Brummi, Rauma
Osta liput tästä!

La 9.4. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Osta liput tästä!

* vain Brother Firetribe & One Desire

Kiertueen järjestävät yhteistyössä Gramopop ja Master Events. Keikat ovat K-18.