Helsingistä 20. joulukuuta lähtevällä kaksipäiväisellä risteilyllä nähdään tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen loppuhuipennus. Solistit yhteen kokoavan keikan lisäksi juhlapaikkana toimiva Silja Europa täyttyy kokonaan Raskasta joulua -ohjelmasta. Risteilyn isäntänä toimii Jone Nikula ja dj:nä vieraita viihdyttää Jussi69. Risteilyn liput tulivat myyntiin tänään klo 9.00.

Jo pitkät perinteet omaava Raskasta joulua -kiertue on kasvattanut  suosiotaan vuosi vuodelta. Viime vuonna kiertue sisälsi kaksikymmentäviisi konserttia, joista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Lippuja kiertueelle myytiin yhteensä yli 60 000 kappaletta. Lisäksi konsertin tv-taltiointi tavoitti joulun aikaan yli miljoona ihmistä. Tänä vuonna kiertue järjestetään jo neljättätoista kertaa ja tavoitteena on jälleen ylittää aiemmat odotukset ja ennätykset.

Tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen päättää risteily, joka on yleisön pyynnöstä palautettu takaisin kiertueohjelmistoon. Helsingistä Tallinnaan joulukuun 20. päivä suuntaava kaksipäiväinen risteily huipentaa tämän vuoden kiertueen ja mahdollistaa hienot puitteet tarjota yleisölle ainutlaatuisia elämyksiä. Raskasta joulua -kiertueen tähdet yhteen kokoavan loppukeikan lisäksi laivalla tullaan näkemään mm. kiertueen henkeen sopivia akustisia esityksiä ja  metallihenkinen trubaduuri. Myös laivan disco virittyy Raskasta joulua –henkeen dj Jussi 69:n tahdissa. Risteily tarjoaa myös solisteille ja muusikoille tilaisuuden juhlistaa kiertueen päätöstä yhdessä risteily-yleisön kanssa.  Juhlatunnelman viimeistelee risteilyn isäntänä toimiva rockin monitoimimies Jone Nikula. Raskasta joulua -risteilyn liput ovat nyt myynnissä täällä.

 Jo neljättätoista kertaa järjestettävä Raskasta joulua –kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Konsepti sai alkunsa kitaristi Erkka Korhosen ideasta ja ensimmäiset Raskasta joulua -keikat soitettiin vuonna 2005. Vuosi vuodelta suositummaksi nousseen kiertueen solisteina on nähty tunnettuja koti- ja ulkomaisia metalli- ja rocklaulajia esittämässä joululauluja raskaasti sovitettuina versioina. Massiiviseen joulu-show’hun kuuluu isoja screenejä ja näyttävä valoshow. Vuonna 2017 kiertueelle myytiin yli 60 000 lippuja ja konsertin tv-taltiointi tavoitti joulun aikaan yli miljoona ihmistä.

Nyt julkistetun risteilyn lisäksi tämän vuoden Raskasta joulua -kiertueen konserteista on toistaiseksi julkistettu vain 8.12.2108 Hartwall Arenan keikka. Tiedotamme lopuista keikkapäivistä ja -paikoista, sekä kiertueen esiintyjistä myöhemmin keväällä.

RASKASTA JOULUA –RISTEILY

SILJA  EUROPA

Torstai 20.12. 2018 lähtö klo 18.30 Helsingin Länsiterminaalista

Perjantai 21.12.2018 klo 8.00 – 12.10 mahdollisuus maissa käyntiin Tallinnassa.

Perjantai 21.12. klo 12:30 lähtö Tallinnasta

Perjantai 21.12. klo 16.00 Tulo Helsinkiin.

Liput:  
Liput myynnissä nyt osoitteessa: www.matkavekka.fi/raskastajoulua
Hinnat alkaen 39€/henkilö C4 hytissä.

www.raskastajoulua.com

#raskastajoulua

Järjestäjä:

RH-Entertainment Oy