– Liput tämän vuoden konserttiin myynnissä nyt

Viime vuonna ennennäkemättömän suosion saavuttanut Raskasta Joulua -kiertue järjestetään jälleen tänä vuonna. Tänä vuonna lauantaina 8.12. järjestettävän Raskasta Joulua 2018 Hartwall Arenan konsertin lipunmyynti on käynnistynyt! Tämän vuoden artisteja ei ole vielä julkaistu, mutta luvassa on jälleen kansainvälisiä huippunimiä ja visuaalisesti vaikuttava show.

Viime vuoden Raskasta Joulua -kiertue huipentui 17.12.2017 loppuunmyytyyn Hartwall Arenan konserttiin, jossa nähtiin ennennäkemätön artistikattaus, sillä huippukonsertin lavalle nousivat lähes kaikki kiertueen solistit. Raskasta Joulua -kiertueen esiintyjäkaarti on pidentynyt vuosi vuodelta ja viime vuonna esiintyjäkaarti vilisi myös kansainvälisiä tähtiä.

Raskasta Joulua -kiertueen konsertteihin myytiin viime vuonna yhteensä yli 70 000 lippua. Helsingin Hartwall Arenan lisäksi myös Oulun, Kouvolan, Ylivieskan, Lahden, Hämeenlinnan, Kuopion, Jyväskylän, Savonlinnan, Tampereen ja Turun kaikki konsertit myytiin loppuun. Myös muilla paikkakunnilla suosio on ollut valtava.

Raskasta Joulua palaa vuonna 2018 suurempana kuin koskaan.

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Tilaisuudessa on väliaika. Alaikäraja konsertteihin on 6 vuotta.

OHJELMAMUUTOKSET MAHDOLLISIA

Liput myynnissä nyt: https://www.ticketmaster.fi/event/221765