– Kiertueen solisteina nähdään aiemmin julkaistujen lisäksi neljä kovaa kotimaista.
– Kokoonpano esiintyy 11.–13.5. ensimmäistä kertaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Thunderstone-, Northern Kings- ja Raskasta Joulua -yhteyksistä tunnetun rumpali Mirka Rantasen Circus of Rock -kokoonpano nousee toukokuussa ensimmäistä kertaa keikkalavoille. 11.–13.5. Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä esiintyvä kokoonpano täydentyy nyt kovilla kotimaisilla rockvokalisteilla. Tarot- ja Lazy Bonez -yhtyeiden solistina tunnettu Tommi ”Tuple” Salmela hyppää mukaan kaikille keikoille, Helsingin Tavastia-klubin kattausta vahvistaa Brother Firetribe -solisti Pekka Heino ja Tampereen Olympia-korttelissa esiintyy Exlibris-yhtyeen laulaja Riku Turunen. Lisäksi Helsingin ja Tampereen keikoilla nähdään mm. Jay Lewis Gang- ja Yö-yhtyeistä tuttu muusikko Jay Lewis.

Keikoilla esiintyvät aiemmin julkaistut solistit ovat Yngwie Malmsteen-, Dokken- ja Ted Nugent -kuvioista tunnettu yhdysvaltalainen Mark Boals, bulgarialaisen SEVI-yhtyeen voimanainen Svetlana “Sevi” Bliznakova ja power metal -yhtye Masterplanin ruotsalaissolisti Rick Altzi. Aiemmin ilmoitettu Antti Railio on estynyt ja hän ei esiinny kiertueella.

Toinen Circus of Rock -albumi “Lost Behind The Mask” julkaistaan italialaisen Frontier Recordsin kautta maailmanlaajuisesti 12.5.2023. Albumilta on julkaistu kaksi singleä.

Circus Of Rock – Lost Behind The Mask Finnish Tour 2023

11.5. Tavastia-klubi, Helsinki
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela, Jay Lewis, Pekka Heino
Liput: www.tiketti.fi/tapahtuma/89206

12.5. Olympia-kortteli, Tampere
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela, Jay Lewis, Riku Turunen
Liput: www.tiketti.fi/tapahtuma/89228

13.5. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela
Liput: www.lippu.fi/event/16760073 ja www.jelmu.net/circus-of-rock-1352023

Kuva: Jaakko Manninen