Poikkeuksen muodostaa Hartwall Arenan konsertti, joka siirtyy ensi vuodelle

Viime viikolla Oulusta ja Porista käynnistyneen Raskasta Joulua -kiertueen tämän vuoden loput konsertit perutaan, poikkeuksena lauantaille 19.12. suunniteltu Hartwall Arenan konsertti, joka siirtyy ensi vuodelle. Perumiset johtuvat koronavirustilanteen huonontumisesta suuressa osassa Suomea. Hartwall Arenan lippukäytännöistä tiedotetaan erikseen perjantaina 4.12., mutta muiden kaupunkien osalta ostetuista lipuista saa rahat takaisin palauttamalla liput 31.1.2021 mennessä Lippu.fi:hin tai Ticketmasteriin. Lippurahat palautetaan käsittelyajan puitteissa pois lukien palvelumaksun osuus. Tarkemmat ohjeet palautuksille löytyy Lippu.fi:n ja Ticketmasterin sivuilta.

 Yleisön, artistien ja konsertin työntekijöiden turvallisuus on meille tärkeintä, ei tässä ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tämän vuoden kiertue tähän. Toivomme Hartwall Arenan keikoille liput ostaneilta vielä hieman malttia, että saamme järjesteltyä konsertin siirtoon ja lippujen käsittelyyn liittyvät asiat valmiiksi. Palaamme lisätiedoin viimeistään perjantaina, sanoo kiertuetta järjestämässä ollut Kari Penttinen.

Raskasta Joulua 2020 -kiertueen piti vierailla tänä vuonna vielä Vaasassa, Turussa, Seinäjoella, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Lahdessa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Helsingissä.  Tänä vuonna kiertueen solisteiksi oli buukattu sekä ensimmäistä kertaa Rakasta Joulua -kiertueella nähdyt Battle Beast -solisti Noora Louhimo ja One Desirestä ja Sturm und Drangista tuttu André Linman että jo aiemminkin rokkaavia joululauluja tulkinneet Kimmo Blom, Marko Hietala, Ilja Jalkanen, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Antti Railio, Tommi ’Tuple’ Salmela ja Ville Tuomi.

Nyt siirtyvän Hartwall Arenan keikan lisäksi syksylle 2021 on suunnitteilla täysmittainen kiertue. Ensi vuoden Raskasta Joulua -kiertueesta tiedotetaan keväällä 2021.

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua