Playground Music julkaisee viiksihevitrion debyyttilevyn helmikuussa
Vaarallinen nahkahevitrio Tyrantti on keksinyt pyörän uudestaan. Hevikansan tietoisuuteen nopeasti nousseelta viiksikolmikolta julkaistaan tänään uusi single Tulipyörä. Kappale on päivitetty versio aikaisemmin julkaistusta Tulipyörä-biisistä, mutta uuden pyörän kone on viritetty ärhäkämmäksi hevosvoimia ja kierroksia lisäämällä. Viritetyn Tulipyörän kyydissä pääsee ohituskaistaa pitkin suoraan 80-luvulle, jossa laulumelodiat liihottavat korkealla ja kitarasoolot ovat laittoman nopeita.
– Kyllä, me keksimme Tulipyörän uudestaan. Päätimme päivittää biisiin sen ansaitsemat jyreämmät soundit, jotta vinyylinäkin ilmestyvästä levystä tulee eheä kokonaisuus, kommentoi trion laulaja-basisti Nahka-Sami tänään julkaistavaa singleä.
Kuuntele Tulipyörä:
Vuonna 2016 perustettu helsikiläis-jyväskyläläinen Tyrantti äänittää parhaillaan tulevaa debyyttialbumiaan, joka julkaistaan 8.2.2019. Tulevan levyn julkaisee Playground Music ja luvassa on armotonta tykitystä, suoraviivaista komppia sekä riffimyrskyä, jonka jälkeen suussa maistuu vahvasti 80-luvun Iron Maiden ja Judas Priest. Toukokuussa levyltä julkaistu ensimmäinen single Kobra nousi suoraan Spotifyn asiaankuuluville soittolistoille ja sai osakseen suitsutusta mediassa.
Soundin “Parasta juuri nyt” -listalla kolmesti noteerattu suomenkielisen viiksihevin keihäänkärki on kiertänyt Suomen lisäksi myös Baltiassa ja soittanut lyhyen uransa aikana legendaarisissa paikoissa, kuten Tavastialla, Lutakossa ja Tuskan päälavalla. Livenä vimmainen ja hyppypotkuja vetelevä Tyrantti lähtee albumin julkaisun myötä keväällä myös julkkarirundille, joka julkaistaan myöhemmin. Ennen vuoden vaihdetta on vielä kuitenkin vielä kaksi kovaa keikkaa luvassa.
Tyrantti keikoilla:
20.12. Raskasta Joulua -risteily
31.12. Bar Loose, Helsinki (w/ Ratface, Watery).

Website
Facebook
Instagram

Booking:
Kari Penttinen
kari@masterevents.fi