Battle Beast, Huora ja Doom Unit tähdittämään Nokian Tuhdimpia Tahteja!

– Elokuun viimeisenä viikonloppuna Nokialla nähdään areenaluokan tykittelyä, paikallisväriä ja ainakin yksi odotettu comeback

– Festivaalin liput ja VIP-liput ovat nyt myynnissä

Kahdeksan vuoden jälkeen paluun festivaalikartalle tekevä Nokian Tuhdimmat Tahdit on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä. Poutunpuiston lavalla nähdään areenaluokkaan kotimaassa noussut kaksinkertainen Emma-voittaja Battle Beast, ensimmäisen keikkansa tauon jälkeen Pirkanmaalla heittävä tamperelaisyhtye Huora, vahvaa paluuta parrasvaloihin tekevä nokialaistaustaa omaava Doom Unit, melodisen death metalin suursuosikki Bloodred Hourglass, laajalti hehkutetun uuden albumin huhtikuussa julkaissut Arion sekä Nokialta ponnistava, kotimaan metalcore-eliittiin kuuluva Atlas.

27.-28.8.2021 Nokian keskustan Poutunpuistossa järjestettävän festivaalin lipunmyynti on nyt käynnistynyt osoitteessa Tiketissä. Myynnissä on yhden ja kahden päivän lippuja sekä yhden ja kahden päivän VIP-lippuja, joihin sisältyy oma rento baarialue omine vessoineen, narikka, VIP-passi sekä muhkea siipibuffet.

Festivaalin ohjelmistossa nähdään kaiken kaikkiaan 16 yhtyettä. Seuraavat bändit julkaistaan tiistaina 1.6. Koko päiväkohtainen ohjelma on julki pe 4.6.2021.

Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja ja se järjestetään voimassa olevia viranomaisohjeita tarkasti noudattaen. Aikuisväestölle suunnattu festivaali panostaa laadukkaan ohjelman lisäksi myös monipuoliseen juoma- ja ruokatarjontaan. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Liput myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi/tuhdimmattahdit

Perjantain lippu 49,90€
Lauantain lippu 54,90€
Kahden päivän lippu 79,90€

VIP 1 päivä 109,90€
VIP 2 päivää 199,90€
VIP-lippuja on myynnissä erittäin rajoitetusti.

www.tuhdimmattahdit.com